Menu

Manufactum Kookschort

Manufactum Kookschort
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Extreem slijtvaste spatbescherming. Het Manufactum kookschort

  Wij hebben het groot formaat kookschort gemaakt van een slijtvaste middelzware katoenen stof. Een doordacht detail: de ruime zak is aan de zijkant bevestigd. Wat u er ook in stopt, of het nu kelnersbestek, een keukenschaar of een polshorloge is dat u niet wilt beschadigen tijdens het koken, het zal altijd buiten de "morszone" liggen - en niet in de weg zitten wanneer u potten en pannen hanteert. De lengte van de halsband is verstelbaar via een metalen gesp en de lengte van de bandjes in de taille is zodanig dat ze ook voor de buik geknoopt kunnen worden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 87074

   100% katoen in keperbinding (weefselgewicht 230 g/m²), zwart. Garengetal Nm 34 in de ketting, Nm 28 in de inslag. Een zijvak. Nekriem met metalen gesp. Lengte 108 cm, breedte 100 cm. Lengte van de bandjes 83,5 cm. Machinewas tot 95°C, krimp ca. 2%.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu