Menu

Manufactum Kledingborstel Brons Draad

Manufactum Kledingborstel Brons Draad
  € 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Zeldzame combinatie. Kledingborstel met paardenhaar en bronsdraad

  Zo'n kledingborstel is zeldzaam: Het is gemaakt met een speciale afwerking van paardenhaar en - dit is echt iets bijzonders - bronsdraad. U kunt de kledingborstel dus niet alleen gebruiken om gemakkelijk vuil en stof van jassen en broeken te verwijderen. Het kan ook worden gebruikt voor de verzorging van wollen kleding, omdat het pilling voorzichtig verwijdert. Het is net zo goed om (dierlijk) haar van jassen en bekleding te borstelen.

  Kledingverzorging: Minder is meer. Stof en pluizen mechanisch verwijderen

  De veelvuldige wasbeurten of chemische baden bij de stomerij, waaraan zelfs chique kleding tegenwoordig wordt onderworpen, verwijderen de vlek niet samen met de stof, maar eisen toch een aanzienlijke tol van de garderobe. Zowel de duurzaamheid als het karakter van hoogwaardige stoffen lijden eronder - nog afgezien van het feit dat het ook goed is voor het milieu om minder vaak te wassen. Stof en vuil dat zich in een stof ophoopt, kan gemakkelijk grondig en voorzichtig worden verwijderd met mechanische middelen: voor sterkere stoffen met een klopper, voor fijnere met een borstel. Kloppen en borstelen moet natuurlijk altijd buiten gebeuren: u zult versteld staan hoeveel stof ze losmaken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206579

   Lichaam geolied essenhout, garnering paardenhaar en bronzen draad. Schorsing gemaakt van koeienhuid (herkomst Duitsland), plantaardig gelooid. Trimlengte 2,2 cm. Totale lengte 26,5 cm, breedte 3,5 cm, hoogte 4 cm. Gewicht 140 g. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten