Menu

Manufactum Keukenhanddoek

Zwart
Manufactum Keukenhanddoek
Zwart
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Pitdoeken zitten al sinds de eerste catalogus in ons assortiment. Wat ons echter altijd ontbrak en waar we tevergeefs naar zochten waren die welke zo volumineus zijn dat ze ook als pannenlappen kunnen worden gebruikt. Onze textielspecialist, Leinen-Industrie Driessen, weeft nu zulke weelderige, absorberende keukenallrounders voor ons.

  Een doek voor vele doeleinden. Absorberend en sterk.

  Deze keukenhanddoek heeft een trots gramgewicht van 300 g/m². Bovendien is het niet geweven in platbinding of keperbinding zoals gebruikelijk, maar in atlasbinding, wat het nog volumineuzer maakt. De combinatie van materiaalmassa en weefsel maakt de handdoek extreem absorberend - en vereist tegelijkertijd dat hij na gebruik altijd goed droogt, bij voorkeur uitgespreid over een handdoekenrek of -lijn. We hebben de handdoek geweven door Schlitzer Leinen-Industrie Driessen: van sterk linnen garen (garengetal Nm 24) in de ketting, een sterke katoenen twist (garengetal Nm 60/2) in de inslag en met Manufactum letters in de rand. Het kan voor elk doel in de keuken worden gebruikt: voor natte handen, hete pannen of schone werkbladen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67665

   60% katoen en 40% linnen. Oorsprong Europa. Basisgewicht 300 g/m². Machinewasbaar tot 60 °C. Gemaakt in Duitsland. 55 × 75 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu