Manufactum

Manufactum Huishoudelijk Garen

Zwart/Wit
Manufactum
Manufactum Huishoudelijk Garen
Zwart/Wit
  € 9,90Basisprijs: € 0,10/malle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Garen voor keuken en huishouden.

  Het garen houdt alles bijeen wat in het huishouden, op kantoor of in de tuin moet worden samengebonden en is de perfecte vervanger van plastic cadeaulint. Oorspronkelijk werd huishoudelijk bindtouw gebruikt als zogenaamd slagerstouw of worsttouw. Enerzijds hield het de worst aan de haak en anderzijds konden de slagers tijdens de productie de verschillende soorten worst onderscheiden dankzij de verschillende kleuren en kleurcombinaties van het bindtouw. Wij laten ons huishoud- en keukentouw produceren in een twijnfabriek in Nedersaksen - in drie kleurcombinaties en gemaakt van zuiver linnen van Europese oorsprong. De drievoudige twist maakt hem zeer sterk en daardoor veelzijdig.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15569

   100% linnen. Linnen garen 3-ply. Op een kartonnen buis. 100 m rol
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten