Menu

Manufactum Houten cassette voor zaden

Manufactum Houten cassette voor zaden
39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - u vindt deze producten exclusief op Manufactum.

Bewaren op een droge en donkere plaats. Een houten cassette voor zaden.

Er zijn twee voordelen aan het bewaren van zaden in deze cassette: ze worden op een droge en donkere plaats bewaard, wat zeer goed is voor hun houdbaarheid. En: er is orde. De afmetingen van de compartimenten komen overeen met die van de gebruikelijke zaadzakafmetingen, maar kunnen indien nodig worden gewijzigd door de tussenschotten te verwijderen.

Productinformatie

Artikel nummer 80868

Gemaakt van berkenmultiplex (dikte 6 mm, oorsprong Oost-Europa) Hoeken zijn gezwaluwstaart. Het open deksel wordt vastgehouden door twee stalen kettingen. Met drie compartimenten en twee uitneembare tussenschotten. Hoogte 14,5 cm, breedte 30 cm, diepte 16 cm. Gewicht 990 g. Levering zonder inhoud.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu