Menu
Manufactum

Manufactum hoeslaken perkal

Wit - 90 × 200 cm
Manufactum
Manufactum hoeslaken perkal
Wit - 90 × 200 cm
  Wit
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Een fijn bedlinnen dat toch geschikt is voor dagelijks gebruik, precies zoals wij dat willen: van fijn, slijtvast perkal in eenvoudig, mooi wit. Een klein maar fijn detail zijn de Franse naden. Het was voor ons bijzonder belangrijk dat de katoen afkomstig is van gecontroleerde biologische teelt (kbA) en voldoet aan de Global Organic Textile Standard (GOTS). Een Portugese fabrikant maakt voor ons beddengoed en bijpassende lakens van het fijne perkal.

  De hoeslakens zijn gemaakt van fijn perkal met elastische hoeken en passen op matrassen tot 25 cm hoog.

  Stevig, fijn en zacht. Manufactum perkal bedlinnen

  Een ijzersterk beddengoed van een stevige, maar toch vrij fijne stof, dat bijvoorbeeld ook wordt gebruikt voor inhammen die "vederlicht" moeten worden geweven. De hoezen zijn gemaakt met stevige Franse naden en hebben ritsen van gerecycled PET. Deze dichte stof, ook wel perkal genoemd, wordt in platbinding geweven van zeer fijne draden, en de stof is dienovereenkomstig fijn. Het voelt koel, stevig en toch zacht aan en is duurzaam en gaat lang mee dankzij de hoogwaardige grondstof van GOTS-gecertificeerd Indiaas katoen. Wij laten dit duurzame beddengoed maken in Portugal, en de fabrikant is ook GOTS-gecertificeerd. De strenge voorschriften van de Global Organic Textile Standard GOTS stellen hoge ecologische en duurzame normen voor de verwerking van textiel van biologisch geproduceerde natuurlijke vezels. Het geldt voor de hele teelt- en productieketen, maar omvat ook de naleving van de gereglementeerde werktijden en een billijke beloning voor de landbouwers en de werknemers in de landbouw. Het GOTS-zegel wordt toegekend door onafhankelijke, speciaal erkende testinstituten, die ook regelmatig herkwalificaties uitvoeren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204621

   100% katoen, herkomst Portugal. Basisgewicht 150 g/m², garengetal Nm 40/1. Machinewasbaar tot 60 °C. Geschikt voor de wasdroger. De hoeslakens zijn opgemaakt met elastiek in de hoeken. Ze worden gemaakt in Portugal en zijn geschikt voor matrassen tot 25 cm hoog.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten