Menu
Manufactum

Manufactum Handborstel Paardenhaar

Manufactum
Manufactum Handborstel Paardenhaar
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf eind juni, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Wij laten onze handborstel speciaal van natuurlijke materialen maken: Het lichaam is gemaakt van essenhout, paardenhaar is gebruikt voor de afwerking.

  Veeg grondig. Handborstel met dicht paardenhaar.

  De extreme helling van de dichte vulling - hier wordt alleen zuiver paardenstaarthaar gebruikt - maakt grondig vegen tot in de verste hoeken en gaten mogelijk.

  Verder opgewaardeerd. Onze bezems en borstels

  Niet klagen, maak het beter. Wij hebben de Manufactum huishoudbezems en -borstels ontwikkeld in samenwerking met onze borstelmakers (een industrie die niet bepaald booming is). Van de vormgeving van de kwastlichamen, de keuze van het hout, de garneermaterialen, de garneertechniek tot de steeltoppen en draden was de leidende vraag: Wat kan (weer) beter? U kunt hier een resultaat zien.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205499

   Body geolied essenhout. Knippen van puur paardenstaarthaar. Trimlengte 6,5 cm. Totale lengte 30 cm. Gewicht 170 g. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten