Menu

Manufactum Grondsproeier messing gedraaid

Manufactum Grondsproeier messing gedraaid
79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Misschien was niet alles beter in het verleden - maar sommige dingen waren echt goed. Wij hebben dit nuttige goedje voor het besproeien van uw tuin opnieuw laten maken volgens een historisch model. De prachtige grondsproeier is gemaakt van messing, en we waren vooral onder de indruk van het binnenwerk, dat geen bewegende delen heeft die aan vermoeidheid onderhevig zijn.

Gedraaid massief messing. Geen bewegende delen

Het principe is al oud: een metalen onderdeel dat water toegevoerd krijgt, niet mechanisch, maar puur in termen van stroming. Binnenin wordt het tangentieel toegevoerde water via een kegel versneld en krijgt het een krachtige opwaartse impuls. Geen enkel bewegend onderdeel beperkt de levensduur van dit fraaie voorbeeld van constructieve intelligentie die tot het absolute minimum is beperkt. Het zware roterende deel, dat in Saksen-Anhalt wordt vervaardigd, is gemaakt van een messinglegering die voldoet aan de sanitaire normen voor fittingen die drinkwater transporteren. Hij wordt gebruikt wanneer de worp van een sproeier niet te groot mag zijn en nauwkeurig moet worden geregeld. Met de waterdruk bepaalt u heel precies wat wel en wat niet wordt bevochtigd (een cirkelvormig gebied met een diameter tot ongeveer 6 m is mogelijk).

Productinformatie

Artikel nummer 76479

Massief messing. Gemaakt in Duitsland. Hoogte 3 cm, Ø 9 cm. Gewicht 1,2 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu