Menu

Onze gastronomie

Manufactum Brood en Boter

Manufactum GastronomieManufactum Gastronomie

Elk Manufactum warenhuis heeft zijn eigen karakter. En net zo individueel en onderscheidend is Manufactum Brot & Butter, onze gastronomie. Daar vindt u - binnen en, afhankelijk van de locatie, ook buiten - de gelegenheid om even afstand te nemen van het leven van alledag, te genieten van wat vrije tijd en tot rust te komen. Maar het biedt ook ruimte voor een communicatief samenzijn: een inspirerende uitwisseling met vrienden, een ontmoeting met collega's op het werk of gewoon tijd samen doorbrengen.

Tegen de dorst. Voor het plezier

Cappuccino in voorbereiding bij Manufactum GastronomieCappuccino in voorbereiding bij Manufactum Gastronomie

Wij zijn ervan overtuigd dat, om u goede dranken te kunnen aanbieden, niet alleen de bereiding maar ook de kwaliteit en de oorsprong van de ingrediënten doorslaggevend zijn. Onze barista's bereiden bijvoorbeeld de cappuccino met espresso van Trinci, waarvan de bonen met ervaring en fijne zintuigen zachtjes tot in de perfectie worden gebrand in een houtoven.

Waar mogelijk is de melk romig en zoet, met een heerlijk volle smaak. Wanneer deze niet beschikbaar is, wordt zij vervangen door regionale boerderijmelk. Naast cappuccino en andere koffiespecialiteiten vindt u er natuurlijk ook uitgelezen thee en een uitgebalanceerde selectie koude dranken.

Voor elke eetlust. Van zoet naar hartig

Voedsel van Manufactum GastronomieVoedsel van Manufactum Gastronomie

Bij Manufactum Brot & Butter kan je ter plaatse genieten van de karaktervolle Manufactum-producten. Want voor onze huisgemaakte gerechten geldt:

In de regel kopen wij alleen ingrediënten in die niet in het assortiment van Manufactum te vinden zijn. Heel bewust, want per slot van rekening kennen we ons eten tot in de puntjes.

Onze broodjes en snacks zijn slechts een paar voorbeelden - van ovenvers brood en boter tot kaas, worst en ham tot honing en fruitspread. Of het nu zoet of hartig is, warm of koud, voor kleine of grote trek, u vindt hier zeker iets van uw gading.

Quiche van Manufactum GastronomieQuiche van Manufactum Gastronomie
Soepen van Manufactum GastronomieSoepen van Manufactum Gastronomie
Sandwiches van Manufactum GastronomieSandwiches van Manufactum Gastronomie

Verwennerij ter plaatse. De proefkeuken van Manufactum

Service in de gastronomie van ManufactumService in de gastronomie van Manufactum

Manufactum Brot & Butter is de degustatiekeuken van Manufactum. Deze zin omschrijft in enkele woorden het concept achter ons menu:

Wij koken met Manufactum-producten zodat u ter plaatse kunt genieten van wat u in de Manufactum-warenhuizen kunt kopen".
Tegelijkertijd is de kaart ook seizoensgebonden - en sommige koude en warme gerechten hebben een regionaal tintje. Zo zien wij voedsel: als een middel om te leven, bereid met de beste ingrediënten door mensen die hun vak beheersen.

Menu