Menu
Manufactum

Manufactum Abrikozenpitolie

Manufactum
Manufactum Abrikozenpitolie
  € 37,90Basisprijs: € 151,60/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin januari, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Lichte verzorging voor gezicht en lichaam

  Door zijn huidverstevigende eigenschappen is deze lichte olie zeer geschikt voor de verzorging van gezicht, hals en decolleté. Het wordt snel opgenomen, wordt zeer goed verdragen en kan bij langdurig gebruik een balancerend effect hebben op rimpels rond de ogen. Dankzij het gehalte aan amygdaline ondersteunt het de vochtbalans van de huid, vooral wanneer het wordt aangebracht op een nog enigszins vochtige huid. Dankzij de weefselvoedende eigenschappen is deze olie ook geschikt voor de buikverzorging van zwangere vrouwen of als massageolie; een verpakking abrikozenpitolie voedt beschadigd haar en broze punten en herstelt de glans en volheid.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63388

   De olie wordt gewonnen uit de zaden van rijpe abrikozen. Ook geschikt om te mengen met een essentiële olie. 250 ml glazen flesje

   Ingrediënten: PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten