Én Gry & Sif

Magnolia tak vilt

Roze
Én Gry & Sif
Magnolia tak vilt
Roze
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Lentekleuren het hele jaar door

  Genade en zuiverheid, waardigheid en kracht, de symboliek van de magnolia put uit de hoogste deugden - geen wonder gezien haar natuurlijke schoonheid en uitstraling. Ver voorbij het seizoen waarin de struik en boom in volle bloei staan in de natuur, brengt de handgevilte magnoliatak van zuiver scheerwol subtiele lentekleuren in uw huis. Met een hoogte van ongeveer 60 centimeter is hij net zo decoratief als een enkele tak in een vaas als in een groep met andere takken en verse snijbloemen. Bovendien is uw fantasie vrij om de magnoliatak op steeds nieuwe manieren te gebruiken, of u nu een ontbijttafel of feesttafel wilt decoreren, een blijvende versiering voor een cadeau wilt maken of uw voordeur wilt versieren met een bloemenwelkom.

  Tip: Zorg voor voldoende afstand tot het bloemenwater als je de vilten tak wilt combineren met een boeket verse takjes en snijbloemen. Daartoe lus je de met vilt omwikkelde draadstengel op de juiste hoogte om een van de natuurlijke takken.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206613

   Bloemen 100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Stengeldraad, omwikkeld met scheerwol. 3 open bloemen en 5 gesloten knoppen. Open bloem elk Ø 6,5-7,5 cm. Knoppen elk Ø 1,5 cm, lengte 3 cm. Totale lengte ca. 60 cm. Gewicht 60 g. Levering zonder vaas en decoratie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen