Menu

Lunch Pot 600 ml voedselcontainer

Natuur
Nieuw
Lunch Pot 600 ml voedselcontainer
Natuur
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  LUNCH POT bestaat uit een zeer breukvaste kom van borosilicaatglas met een beschermende en isolerende - zowel warm als koel - deksel op basis van houtvezel en een deksel van siliconen en roestvrij staal. De glazen pot, inclusief deksel, kan worden verwarmd in de oven en is vries- en vaatwasmachinebestendig. Het roestvrijstalen deksel kan ook afzonderlijk worden gebruikt. Wij leveren de containers in twee verschillende kleuren en drie maten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203128

   Afmetingen: Ø 12 x H 9,5 cm
   Inhoud: 600 ml
   Gewicht: 380 g
   Materiaal: borosilicaatglas, silicone, roestvrij staal, isolatiedeksel van houtvezel (30%), polypropyleen (65%) en glasvezel (5%)
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu