Menu
Softline

Lounge Plus slaapbank

Lichtgrijs
Softline
Lounge Plus slaapbank
Lichtgrijs
  € 1.999,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken

  Algemene informatie

  Formeel gereduceerde, rechtlijnige bank. De gestoffeerde elementen, de matras en de twee kussens van de rugleuning zijn losjes op het onderstel gestapeld. Zo kan LOUNGE in een handomdraai worden omgevormd van een driezitsbank tot een eenpersoons- of zelfs een tweepersoonsbed. Bovendien kunnen de zitdiepte en de volledige hoogte van de rugleuningen individueel worden gewijzigd door de rugkussens te herschikken. Een aangenaam voordeel: het geheel werkt zonder ingewikkeld, slijtagegevoelig of duur vouwmechanisme.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85322

   Afmetingen: rugleuning bekleed, B 198 x D 98 x H 77 cm, zithoogte 40 cm, zitdiepte met kussen omhoog 67 cm, met kussen omlaag 50 cm, ligvlak eenpersoonsbed 80 x 198 cm, ligvlak tweepersoonsbed 160 x 198 cm
   Gewicht: 45 kg
   Materiaal:Frame van stalen vierkante buis met een raster van Nosag-veren, bekleding van zeer en blijvend elastisch, ademend polyurethaanschuim, hoes van wolviltstof (70 % wol, 30 % polyamide), afneembaar en chemisch te reinigen.
   Ontwerp: Thomas Müller, Jörg Wulff
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen