Loclen

Loclen Pocket Vulpen Messing

Messing - M
Loclen
Loclen Pocket Vulpen Messing
Messing - M
  Messing
  € 119,00
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Makkelijk te schrijven en te schroeven. Compacte cilindrische vorm.

  Voor iedereen die zijn schrijfinstrument graag losdraait: om de schroefdop van deze cilindrische vulpen van Loclen te plaatsen, moet eerst een messing ring die de schroefdraad aan de achterkant bedekt, worden losgedraaid en op de plaats van de dop worden geschroefd. Zo wordt de cilindrische vorm van de pen in gesloten toestand niet onderbroken.

  Schrijfwaren van Loclen

  In Italië, in de buurt van Venetië om precies te zijn, produceert Loclen sinds 2008 hoogwaardige koperen schrijfinstrumenten. Alle onderdelen van de behuizing worden ter plaatse uit massief materiaal gedraaid en vervolgens gedeeltelijk gekarteld of geborsteld; de zichtbare messing onderdelen worden onbewerkt gelaten. De gebruikte penpunten, vullingen en mechanismen worden door het bedrijf, dat volledig in Italië produceert, betrokken bij verschillende Duitse fabrikanten. Het assortiment van Carlo Vazzoler, eigenaar en creatief hoofd van Loclen, overtuigt niet alleen door het materiaal en de zuivere afwerking, maar ook door de bijzondere designkenmerken - vooral de vulpen met converter.

  Productinformatie

  Artikel nummer 62804

   Behuizing van onbehandeld messing. Stalen punt, gepolijst. Lengte gesloten 9,6 cm, schrijfklaar 9 cm. Ø 9,7 mm. Gewicht 30 g. Penbreedte F, M en B. Geleverd met twee standaard blauwe patronen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen