Menu

Linnen wasnet

Klein
Linnen wasnet
Klein
  Klein
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Wasnetten van natuurlijke materialen zijn moeilijk te vinden. En die van plastic dienen hun doel, maar zijn schadelijk voor het milieu vanwege de microplastics die ze produceren en zijn moeilijk te repareren. Daarom laten wij dit wasnet maken op Leinenweberei Vieböck: gemaakt van zuiver linnen, kookvast, duurzaam en repareerbaar indien nodig. Dit betekent dat het vaak en langdurig zonder aarzeling kan worden gebruikt.

  Voor mooie voorwerpen om ze te beschermen. voor grove items terug te vinden.

  Het fenomeen van de sokkenetende wasmachine: het wasnet blijkt een nuttig hulpmiddel tegen dergelijk onheil. Gemaakt van duurzaam, slijtvast linnen en geschikt voor wastemperaturen tot 95 °C, houdt het niet alleen de sokken bij elkaar, maar functioneert het vooral als een beschermhoes, die het wasgoed beschermt tegen beschadiging door de trommel en fijne materialen behoudt. De rits houdt het net goed gesloten, zelfs tijdens het centrifugeren, en kan - in tegenstelling tot koorden, waarvan de knopen vaak niet meer los te krijgen zijn - ook na het wassen gemakkelijk worden geopend.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67192

   100% linnen. Rits van synthetisch materiaal. Met een koordlus om op te hangen. Geweven en genaaid bij Vieböck in Oostenrijk.
   40 × 35 cm. Voor ondergoed, bh's of andere kleine voorwerpen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten