Menu

Linnen theedoek

Oranje
Linnen theedoek
Oranje
  € 17,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Spoel, veeg, maak schoon.

  Geweven in een losse keperbinding is deze linnen vaatdoek zowel poreus als soepel, waardoor hij geschikt is voor gebruik in de keuken en voor schoonmaken en zelfs schrobben in het algemeen. Linnen is zeer duurzaam, kan veel vocht opnemen en ook weer snel afgeven, zodat het sneller droogt dan bijvoorbeeld katoen. Het gladde oppervlak van de linnen vezels zorgt er bovendien voor dat het van nature antibacterieel en vuilafstotend is, zodat het ook gemakkelijk schoon te maken is. Omdat het doekje in het begin vrij stug is, moet u het zeker wassen voordat u het voor de eerste keer gebruikt, want pas dan krijgt het zijn "reinigingskracht": door het weefsel en de hoge inkeping van 9% wordt de oppervlaktestructuur van het linnen versterkt en wordt het nog grijperiger, zodat het zelfs hardnekkig vuil kan aanpakken. Hoe langer het wordt gebruikt, hoe zachter en absorberender het wordt. Regelmatig gewassen kan een linnen vaatdoek gemakkelijk concurreren met een microvezeldoek - hij is duurzamer en kan zelfs op de composthoop aan het einde van zijn reinigingsleven. Gemaakt in een Zweedse weverij die lange stroken van de juiste breedte weeft en daar de doeken van snijdt, waarbij de boven- en onderkanten worden gezoomd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12023

   100% linnen. Basisgewicht 360 g/m². Garen tellen in de schering Nm 8, in de inslag Nm 9. Gelieve te wassen voor het eerste gebruik. Machinewas op 60 °C. Krimp 9%. Niet geschikt voor de droger. Gemaakt in Zweden. 33 x 33 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu