Menu
Manufactum

Linnen damesblouse

Wit
Manufactum
Linnen damesblouse
Wit
  Wit
  € 219,00
  € 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  De voor- en achterkant van deze verborgen geknoopte linnen blouse overlappen elkaar aan de zijkanten. De blouse, die is opgemaakt met figuurnaden voor de buste, kan worden aangepast door middel van een strikbandje aan de scheidingsnaad voor. We ontwikkelden het samen met een ervaren kledingmaker die het voor ons produceert.

  Zomerse blouse. Gemaakt van linnen

  Allerlei ongewone details zijn gecombineerd in deze bijzondere linnen blouse. Het heeft bijvoorbeeld verborgen knopen, maar de knoop op de kraag is zichtbaar. De rompzoom is sterk afgerond en aan de achterkant langer dan aan de voorkant, waarbij de voor- en achterkant elkaar aan de zijkanten overlappen. De blouse, die is opgemaakt met figuurnaden voor de buste, kan aan de voorste scheidingsnaad worden aangepast door middel van een bindbandje. Ten slotte zijn de mouwen gemaakt met manchetten met knopen en een herengulp.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 34735

   100% linnen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: parelmoeren knopen. Gemaakt in Duitsland. Ruglengte in maat 38 = 73,5 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten