Menu

Lichte badstof gestreept

Fijn gestreept - Handdoek
Lichte badstof gestreept
Fijn gestreept - Handdoek
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Lichtgewichten met een groot absorptievermogen. Zomers badtextiel uit het Waldviertel.

  Voor familiebaden en baddagen - het textiel van lichte badstof is volledig op elkaar afgestemd. Wat ze allemaal gemeen hebben is hun speciale weefsel: Eén kant is geweven als badstof met de typische lus, die veel vocht kan opnemen. De andere kant is glad en zacht. Dit bespaart gewicht (basisgewicht 330 g/m²) en volume zonder dat de handdoeken aan absorptievermogen verliezen, waardoor ze ideaal zijn voor reizen, strand en zwembad.

  Badstof van GOTS-gecertificeerd katoen.

  Een ander bijzonder kenmerk is de kwaliteit van het katoen: het is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt in Turkije en is gecertificeerd volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS). De GOTS stelt hoge normen voor de duurzame productie van textiel uit biologisch geteelde natuurlijke vezels in de hele productieketen, van de winning van de textielvezels, de verwerking en de distributie ervan tot ethische en sociale criteria. De naleving van de normen wordt jaarlijks gecontroleerd en de GOTS-certificering wordt opnieuw toegekend. Het badtextiel wordt geproduceerd door de textielfabrikant Framsohn, die zelf GOTS-gecertificeerd is. Sinds 1908 houdt het bedrijf, dat nog steeds door een familie wordt geleid, zich bezig met de productie van hoogwaardige badstofproducten. De gehele productie vindt nog steeds plaats in de hoofdvestiging van het bedrijf in het Waldviertel - een teken van de verbondenheid met de natuur en de mensen in het Waldviertel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22046

   100% katoen. Oorsprong Turkije. Basisgewicht 330 g/m². Garengetal in de grondschering Nm 40/2, in de lusschering en in de inslag Nm 27. Machinewasbaar tot 60 °C. Krimp 8%. Geschikt voor de wasdroger op lage temperatuur. Gemaakt in Oostenrijk.Badhanddoek: 100 × 160 cmDouchehanddoek : 75 × 150 cmHaarhanddoek: 50 × 150 cmHanddoek: 50 × 100 cmGastendoek: 30 × 50 cmZeephanddoek: 30 × 30 cm
   50 × 100 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten