Menu

Lederen gereedschapshouder met canvas

Lederen gereedschapshouder met canvas
€ 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Zwabische kwaliteitsproduct.

Dit schort is ook een gereedschapsriem. Het wordt rond het middel gedragen en bevat klein gereedschap in de vijf zakken. Hij bevat alles wat nodig is voor kleine klusjes in huis, op het erf en in de tuin - zodat u uw handen vrij hebt als u uw handen vol hebt.

Duurzame combinatie van materialen.

De zware koeienhuid komt uit Zuid-Duitsland en wordt daar ook gelooid. De dicht geweven canvasstof is even robuust en, met een lichte impregnatie, bestand tegen vocht. De zakken zijn verstevigd met koperen klinknagels. De werktuigschort is met de hand gemaakt in een leerverwerkend bedrijf in de buurt van Schwäbisch Hall, waar hoofdzakelijk lederwaren voor paarden en ruiters en voor boogschutters worden vervaardigd.

Productinformatie

Artikel nummer 41592

Bovenstuk: 100% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: splitleder van koeien. Messing klinknagel en karabijnhaak. Gemaakt in Duitsland.
Lengte 31,5 cm, breedte 60,5 cm. Gewicht 330 g. Levering zonder gereedschap.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu