Menu

Lauscha Paasklok

Nieuw
Lauscha Paasklok
34,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Kleurrijke lentebloemen. Gevormd uit glazen staven

Voor deze werken gebruiken de glasblazers van Lauscha staven van massief gekleurd glas. De gekleurde glasstaafjes worden eerst met de hand getekend in hun eigen atelier, en de glasblazers gebruiken deze blanco's om de onderdelen van de bloem te modelleren. Stengels, bloemblaadjes en gebladerte worden afzonderlijk in de genoemde volgorde bewerkt en vervolgens samengevoegd. Om dit te doen slagen moet het glas tijdens het fabricageproces in een warme, viskeuze toestand worden gehouden.

Let op:

Bepaalde productiestappen worden met de hand uitgevoerd. Lichte afwijkingen in grootte en kleur kunnen daarom voorkomen.

Productinformatie

Artikel nummer 20102

Gemodelleerd uit massief glas. Handgemaakt.
Diepte 6,5 cm, breedte 7,5 cm, hoogte 12 cm. Gewicht 28 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu