Menu

Langschild zamak 1 paar inclusief schroeven

Langschild zamak 1 paar inclusief schroeven
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Uit Zwitserland. Zink gegoten. Ook de borden.

  We weten hoe zink wordt gegoten sinds het eerste derde deel van de 19e eeuw. Tot het begin van de 20e eeuw speelde het materiaal nog een belangrijke rol in de architectuur, later werd het vervangen door andere materialen. We hebben een fabrikant gevonden die nog steeds zinkgietwerk doet. Wij bieden hier geen complete sets aan: U kunt de afzonderlijk aangeboden langschilden of sleutelrozetten optioneel combineren met de deurkrukken.

  Let op:

  Opmerking: Bij al onze deurkrukken hebt u de keuze en moet u dus, tenzij anders beschreven, alle gewenste afdekkingen afzonderlijk bestellen: ofwel lange rozetten (geschikt voor kamerdeuren met de in Duitsland standaardafstand van 72 mm tussen het midden van de sleutel en het krukgat) ofwel een set kruk- en sleutelrozetten waarvoor de standaardafstand niet relevant is. Wij bieden hier de covers aan voor Buntbart sloten (normale kamersleutel). De deurkrukken hebben een vierkant van 8 × 8 mm, de raamkrukken een van 7 × 7 mm. Dit zijn de standaardmaten voor hedendaagse binnendeuren en -ramen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202433

   Voor buntbart sloten. Gegoten zink, vernikkeld en gepolijst (materiaaldikte 1,7 mm). 20 × 3,5 cm. Gewicht (enkel) 80 g. Geleverd met bijpassende schroeven.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu