Menu

Lamy 2000 vulpen met zuiger

Roestvrij staal - EF
Lamy 2000 vulpen met zuiger
Roestvrij staal - EF
Roestvrij staal
320,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Trendsettend schrijfinstrument

Ondanks de formele reminiscentie aan bekende vulpennen uit de jaren 1950, is aan dit model niet te zien dat het al in 1966 door Gerd A. Müller werd ontworpen, maar het is wel meteen duidelijk waarom dit model "2000" werd gedoopt. Wij bieden u een identieke versie van hetzelfde model aan, die zich van zijn prototype onderscheidt doordat de door ons aangeboden Lamy 2000 volledig van roestvrij staal is gemaakt - en dus ook anders weegt.

Mooier schrijven. Lamy

Als knutselmechanici en ontwerpers elkaar ontmoeten, zijn conflicten onvermijdelijk. Als dit niet het geval is, moeten ofwel marketing en produktontwerp een gebrek aan ideeën en innovatie verdoezelen, ofwel werken beide partijen vanaf het begin van de produktontwikkeling als gelijken samen, en gaan technische en ontwerpontwikkeling hand in hand vanaf de eerste schets tot het afgewerkte produkt. Dit laatste concept wordt gevolgd door de Heidelbergse papierwarenfabrikant Lamy, waarvan de vulpennen en balpennen sinds de jaren zestig hun vorm danken aan de samenwerking met gerenommeerde ontwerpers - zoals Gerd A. Müller, die in 1966 met de beroemde "Lamy 2000" een stijlicoon van die tijd presenteerde, Mario Bellini, die in 2015 klassieke en moderne elementen combineerde in het ontwerp van de "Lamy Imporium", en Jasper Morrison, die in 2017 de monolithische "Lamy Aion" bedacht. De schrijfinstrumenten worden volledig in Heidelberg vervaardigd; zelfs de werktuigen worden in huis vervaardigd en elke gouden penpunt wordt met de hand gegraveerd.

Productinformatie

Artikel nummer 37622

Case gemaakt van mat roestvrij staal, clip hoogglans gepolijst. Zuigervulsysteem. Platina vergulde 14-karaats gouden penpunt. Lengte 14 cm, Ø 1,3 cm. Gewicht 54 g. In een geschenkverpakking, met reinigingsdoekje. Penpuntbreedtes EF, F, M en B (gelieve te specificeren bij bestelling). De Manufactum schrijfinkt is geschikt voor hervulling.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu