Menu
Lamy

Lamy 2000 vulpen met zuiger

Roestvrij staal - EF
Lamy
Lamy 2000 vulpen met zuiger
Roestvrij staal - EF
  Roestvrij staal
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Trendsettend schrijfinstrument

  Ondanks de formele reminiscentie aan bekende vulpennen uit de jaren 1950, kun je aan dit model niet zien dat het al in 1966 door Gerd A. Müller is ontworpen, maar het is wel meteen duidelijk waarom dit model "2000" is gedoopt. Wij bieden u een versie met dezelfde constructie, die zich onderscheidt van zijn model doordat de Lamy 2000 die wij aanbieden geheel van roestvrij staal is gemaakt - en daardoor ook anders weegt.

  Schrijf mooier. Lamy

  Wanneer knutselende monteurs en ontwerpers elkaar ontmoeten, zijn conflicten onvermijdelijk. Als dit niet het geval is, moeten ofwel marketing en productontwerp een gebrek aan ideeën en innovatie verhullen, ofwel werken beide partijen vanaf het allereerste begin van de productontwikkeling als gelijken samen en gaan technische en ontwerpontwikkeling hand in hand vanaf de eerste schets tot het eindproduct. Dit laatste concept wordt gevolgd door de in Heidelberg gevestigde schrijfwarenfabrikant Lamy, wiens vulpennen en balpennen hun vorm danken aan de samenwerking met gerenommeerde ontwerpers sinds de jaren zestig - zoals Gerd A. Müller, die in 1966 de beroemde "Lamy 2000" presenteerde, een stijlicoon uit die tijd, Mario Bellini, die klassieke en moderne elementen combineerde in het ontwerp van de "Lamy Imporium" in 2015, en Jasper Morrison, die in 2017 de monolithische "Lamy Aion" bedacht. De schrijfinstrumenten worden volledig in Heidelberg vervaardigd; zelfs het gereedschap wordt in eigen huis gemaakt en elke gouden penpunt wordt met de hand gegraveerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 37622

   Kast van mat roestvrij staal, clip hoogglans gepolijst. Zuiger vulsysteem. Platina vergulde 14-karaats gouden penpunt. Lengte 14 cm, Ø 1,3 cm. Gewicht 54 g. In een geschenkdoos, met schoonmaakdoekje. Penbreedte EF, F, M en B (bij bestelling opgeven). De Manufactum schrijfinkt is geschikt voor hervulling.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen