Lade Atlas NAN, aluminium

Lade Atlas NAN, aluminium
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Aluminium lade in de zogenaamde ATLAS-standaard voor internationaal luchtverkeer. Kan worden gebruikt in de verschillende luchtvaarttrolleys. De dozen zijn gemaakt van geperforeerd plaatstaal en komen uit de voorraad van NORWEGIAN AIR. Kan een maximale lading van 10 kilo dragen.

  Wetenswaardigheden: de ATLAS-standaard

  Met de presentatie van het eerste vliegtuig met groot profiel ontwikkelde het luchtverkeer zich snel in de jaren 1960 - naar een veel grotere schaal. Als gevolg daarvan moesten alle processen met betrekking tot het luchtverkeer opnieuw worden doordacht. En dat op internationaal niveau. Met dit doel voor ogen kwamen de luchtvaartmaatschappijen Air France(A), UTA(T), Lufthansa(L), Alitalia(A) en Sabena(S) samen in de ATLAS Group. Naast infrastructuur en een grote verscheidenheid aan processen, werden alle systemen en componenten aan boord van de vliegtuigen gestandaardiseerd - de ATLAS standaard voor kombuizen en trolleys is ook het resultaat van deze samenwerking. Het maakt een ideaal gebruik van de beperkte ruimte mogelijk en een optimale coördinatie met het gebruik door het boordpersoneel.

  Opmerking:

  Let op: Deze lade is niet geschikt voor gebruik in de CONTAINER ATLAS 1-compartiment of CONTAINER ATLAS 2-compartiment.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211294

   Afmetingen: B 27 × D 38 × H 11 cmGewicht: 430 gMateriaal : aluminium
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen