Menu

Laboratorium porseleinen raspkom

510 ml
Laboratorium porseleinen raspkom
510 ml
  € 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Laboratorium gereedschap voor de keuken.

  Strikt genomen is deze stevige schaal van laboratoriumporselein geen vijzel, maar een raspkom - herkenbaar aan de licht geruwde binnenkant. Het "gereedschap" voor het malen en vermalen van kruiden, specerijen en (noten)zaden is geen stamper met een glad raspoppervlak, maar een stamper met een geruwd raspoppervlak. Het geraspte materiaal is dus meer gesneden dan gemalen en behoudt zowel smaak als aroma; het gesinterde, ongeglazuurde porselein neemt geen vloeistof op en blijft altijd neutraal van smaak. Ook voor het maken van kruidenpasta's, Italiaanse pesto, mosterd of zelfs marsepein. De raspkom in deze maat is meestal alleen in gespecialiseerde winkels voor laboratoriumbenodigdheden te krijgen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 86563

   Enorm dikwandig, stabiel en duurzaam. Bodem en roosteroppervlak ongeglazuurd, buitenkant geglazuurd. Met schenktuit. Gemaakt in Tsjechië.
   Groot: hoogte 9 cm, Ø 18,5 cm. Lengte stamper 20,5 cm, Ø 5,5 cm. Totaal gewicht 2,4 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen