Menu

Laarsjes met vetersluiting in lamsleer

Zwart
Laarsjes met vetersluiting in lamsleer
Zwart
Zwart
849,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Verwarmend en comfortabel zacht. Hoge laars met beverlamsvacht voering

Deze veterlaars is gevoerd met het fijnste beverlamsleer dat op een lengte van 10 mm is geschoren, wat in combinatie met de isolerende bodemconstructie bestaande uit twee leren tussenzolen en een geprofileerde rubberen loopzool, de voet zelfs in de hevigste kou warm houdt. De binnenzool, eveneens van lamsleer, is uitneembaar en kan indien nodig worden vervangen door een nieuwe. Het hielgedeelte is niet gevoerd met bont voor een betere grip. De Derby-uitgesneden laars wordt gesloten met vier verborgen metalen oogjes en twee paar metalen haakjes, terwijl de randpolstering zorgt voor een goede pasvorm bij de enkel.

Handgemaakt in Boedapest. Heinrich Dinkelacker

Schoenen uit het atelier van Heinrich Dinkelacker, die sinds de jaren 1960 in Boedapest en daarvoor, vanaf 1879, in Sindelfingen worden gemaakt, worden gekenmerkt door hun uitmuntend vakmanschap. Voor elke schoen zijn ongeveer 300 handelingen nodig. Na het modelontwerp worden eerst mallen gemaakt die, na zorgvuldig onderzoek en selectie van het bovenleer, worden toegepast bij het snijden van de bovendelen. Dit leer wordt vervolgens gestoomd en het bovendeel wordt strak over de houten leesten getrokken, op zijn plaats genageld en de volgende dag verder bewerkt. Pas na een week gaat de schoen van de leest (machinaal vervaardigde schoenen blijven slechts ongeveer 30 minuten staan), wat de beste pasvorm en vormvastheid gedurende vele jaren garandeert. De binnenzool wordt met de hand gesneden volgens de vorm van de leest, het bovenleer, het voeringleer en de welt worden eraan vastgenaaid - een betere verbinding bestaat er niet.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 67118

Kalfslederen bovendeel (dikte 1,8-2 mm), chroomgelooid en aniline geverfd. Voering lamsleer. Tussenzolen pit-gelooid rundsleder (dikte 4-5 mm), rubberen loopzool. Kurk uitpuilend, metalen verbindingsstuk. Gemaakt in Hongarije.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu