Groetsch-Kämme

Krullenkam hout

Groetsch-Kämme
Krullenkam hout
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Speierling en Elsbeere

  Exclusief voor ons zijn deze kammen gemaakt van twee elastische hardhoutsoorten met superieure eigenschappen, namelijk Speierling en Elsbeere, die tot de rozenfamilie behoren en verwant zijn aan perenhout (dat zijn ideale eigenschappen al lang heeft bewezen in alle microklimatologische tegenslagen binnen harmonica's). Het hout is fijnporig, dus relatief waterbestendig, en het is flexibel. De in veel opzichten vergevingsgezinde eigenschappen van goed (en goed getrimd) hardhout zorgen ervoor dat de toppen van de tanden de hoofdhuid verzachtend masseren in plaats van deze te beschadigen.

  Puur handwerk en de beste eigenschappen. Houten kammen

  Deze houten kammen van Groetsch worden volledig met de hand gemaakt. Ze zijn gemaakt van het soepele, fijnporige en relatief waterbestendige hout van de Speierling en de Elsbeere. De tanden worden afzonderlijk gezaagd en over het hele oppervlak spiegelglad gepolijst, ook in de tussenruimten, waar dat het belangrijkst is. De basis van de tanden is zorgvuldig afgerond, de punten zijn zo glad als porselein.

  Kammen en borstels. Pure haarverzorging - met hout als hoorn

  Wat een hele chemische industrie meent te moeten bestrijden, kan vaak met eenvoudige, natuurlijke middelen worden verholpen: de overvetting van het hoofdhaar, de broosheid en breekbaarheid ervan. Kammen van hout en hoorn en borstels met garnituur van echt varkenshaar zijn nog steeds de beste helpers bij de verzorging van vet haar, omdat ze gerelateerd zijn aan het haar: ze absorberen het teveel aan huidolie en vervoeren het naar waar het het dringendst nodig is - naar de haarpunten. Aangezien deze materialen het haar nauwelijks elektrisch opladen, wordt irritatie van de haarfollikelspier, die de afgifte van vet door de talgklieren regelt, voorkomen. Tegelijkertijd wordt het haar voorzichtig ontklit en gladgestreken. Ook onze selectie kammen - van hoorn, hout en eboniet - is gericht op de hoogste kwaliteit van afwerking (alleen zo kan het haar zacht gekamd worden): Tanden en interdentale ruimtes worden zorgvuldig gezaagd, afgerond en gepolijst in processen die passen bij elk materiaal.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20881

   Zeer grof getande kam, speciaal voor krullend haar.
   Lengte 10 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen