Menu

Korte jas voor heren

Caramel
Korte jas voor heren
Caramel
€ 449,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - u vindt deze producten exclusief op Manufactum.

Goede metgezel. Korte mannenjas, niet spectaculair en licht.

Deze sportieve en elegante overgangsjas zonder split in de rug en met schuine paspelzakken kan het hele jaar door worden gedragen. Het is gemaakt van biologisch katoen en gedeeltelijk gevoerd, maar de mouw- en rugvoering is niet gewoon ingehaakt maar in de naden ingebonden; alle naadtoeslagen zijn ingepijld. Een breed viscosevoorpand ondersteunt de goede pasvorm: het reikt tot in het armsgat, zodat niets afzakt. Vier ventilatiegaatjes onder elke oksel zorgen voor extra ventilatie. De blinde knoopsluiting heeft echte hoornen knopen, en de zakzakken kunnen als binnenzakken worden gebruikt. Deze hebben biezen en metalen ritsen.

Regenbestendig doek. EtaProof®

EtaProof® is het veelgeprezen Zwitserse katoenen doek dat door de Zürichse weverij Stotz is ontwikkeld. De zeer goed ademende stof wordt onder meer gewaardeerd door buitensporters en poolreizigers. Het is gebaseerd op het beschermingsprincipe van parapluzijde en houdt u droog als de regen niet met bakken uit de hemel komt: de met matige was geïmpregneerde stof is zo dicht geweven dat de vezels opzwellen bij contact met vocht en waterdruppels zich op het oppervlak afzetten.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 68676

100% katoen (EtaProof®). Gedeeltelijke voering 100% viscose. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Echte hoornen knopen. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 52 = 103 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu