Jislaine Naturkosmetik

Konjac gezichtsspons

puur
Jislaine Naturkosmetik
Konjac gezichtsspons
puur
  puur
  € 7,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Puur. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

  Konjac sponzen. Alternatief voor de natuurlijke spons

  In Azië maakt de konjacplant, in Europa bekend als duivelstong, al lang deel uit van het dagelijks leven in keuken en badkamer: het meel dat uit de wortel wordt gewonnen, wordt bijvoorbeeld gebruikt om de traditionele shirataki noedels te maken, die ook in Europa steeds meer hun weg naar de kookpot vinden. Konjacmeel wordt ook gebruikt om sponzen te maken voor het gezicht en het lichaam. De sponsstructuur ontstaat door het Konjacmeel meerdere malen te koken en in te vriezen.

  Zachte reiniging

  Het zachte en fijnporige oppervlak van de Konjac gezichtsspons reinigt de huid bijzonder zacht en grondig; dode huidcellen worden voorzichtig losgemaakt. Na het scheren kalmeert en verzacht de spons de huid. Voor gebruik wordt de spons twee tot drie minuten geweekt in warm water, de vezels zwellen op en worden zacht en soepel, daarom is de spons ook geschikt voor het reinigen en masseren van zelfs de zeer gevoelige huid.

  Bericht:

  Merk op dat de Konjac-spons momenteel niet de gebruikelijke ronde vorm heeft, maar in hartvorm wordt geleverd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12478

   Gemaakt van 100% Konjac vezels. Het formaat is ideaal voor een grondige reiniging van het gezicht, zelfs voor de gevoelige huid. Dode huidcellen en hardnekkig vuil kunnen voorzichtig worden verwijderd. Droog Hoogte 3,5 cm, Ø 7,5 cm. Gewicht 5 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen