Menu

Koeienhuid sjaal ring

Bruin
Nieuw
Exclusief
Koeienhuid sjaal ring
Bruin
Bruin
€ 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

In plaats van knopen. Halsdoek ring

Een strook leer in een ring genaaid met een kenmerkende zadelmakerssteek, die in plaats van een knoop wordt gebruikt om de halsdoek te knopen en er tegelijkertijd voor zorgt dat hij altijd goed past. Het plantaardig gelooide leer komt van een Duitse leerlooierij.

Tijdloos (en) mooi. Gemaakt in Duitsland

De jonge leerfabrikant Timeless uit Bonn heeft zich volledig toegelegd op de productie van lederwaren - uiteraard met de hand - die boven de trends en de tijd staan. Alleen absoluut hoogwaardige ledersoorten die aan deze hoge normen kunnen voldoen, worden verwerkt.

Productinformatie

Artikel nummer 202395

Koeienhuid (dikte 2,5 mm), plantaardig gelooid. Gemaakt in Duitsland. Hoogte 3 cm, breedte 2,6 cm. Binnendiameter 2 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu