Menu

Koeienhuid mobiele telefoon tas

Zwart
Exclusief
Koeienhuid mobiele telefoon tas
Zwart
Zwart
€ 279,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Vaak kunt u de schijnbaar identieke artikelen bij de desbetreffende fabrikant zelf vinden. En toch zijn ze niet 100 procent identiek, want sommige dingen aan hen zijn veranderd volgens onze specificaties. Soms wordt een speciaal leer voor ons gebruikt, soms is het de kleur die exclusief voor ons is gereserveerd. Voor deze tas, hebben we speciaal geselecteerd zeer fijn rundleer.

Voor het essentiële. Grote mobiele telefoontas gemaakt van fijne koeienhuid.

Philipp Bree en Ayzit Bostan werken al lange tijd vruchtbaar samen. Ook het ontwerp van dit elegante gsm-tasje van koeienhuid is onmiskenbaar het geesteskind van de ontwerpster, die bekend staat om haar sobere, bijna puristische stijl. Het enige detail dat des te opvallender is, is het prachtige messing beslag dat zo typisch is voor Philipp Bree. De schouderriem is aan het lichaam van de tas bevestigd met deze hulpstukken, waarmee ook de lengte in vijf stappen kan worden aangepast.
De binnenkant van de tas is gevoerd met zacht kalfssuède, dat een insteekvakje heeft. Het hoofdvak is groot genoeg voor een mobiele telefoon, een portemonnee, een kleine agenda en sleutels. Een klep sluit de gsm-tas met een magnetische sluiting.

PB 0110 door Philipp Bree. Lederwaren met potentieel.

Als telg van de bekende tassenfabrikant Bree groeide Philipp Bree op in een wereld van leer, tassen en andere mooie en functionele dingen (niet alleen van leer). Hij heeft zich het basisidee van zijn vader eigen gemaakt om de beste materialen als geen ander in een gereduceerde maar betekenisvolle vorm te gieten. Het is dus niet verwonderlijk dat hij in het bedrijf van zijn vader ging werken. En hoewel het niet beter kon, brak Philipp met het familiebedrijf, richtte in 2012 zijn eigen merk op en begon vanaf nul. Een soort bevrijding om zich te kunnen concentreren op wat hij het belangrijkst vindt: het materiële. Plantaardig gelooid leder, zuiver linnen en massief messing zijn voor hem de perfecte materialen, omdat zij evenzeer aan zijn hoge functionele als aan zijn esthetische eisen voldoen. Tassen en accessoires van deze materialen hebben niet alleen de potentie om duurzame metgezellen te zijn, ze worden het ook - want dat is de eigenlijke eis van Philipp Bree, niet alleen voor tassen, maar voor de meeste dingen die ons omringen. Ze moeten lange tijd functioneren en, zoals hij het noemt, "geliefde voorwerpen" worden, voorwerpen die bij je horen, die je graag om je heen hebt en die met je leven en veranderen.
Philipp Bree verwacht niet dat zijn tassen en accessoires "geliefde objecten" worden voor iedereen - maar dat ze het potentieel hebben om dat te doen. Dat ze met de tijd en het gebruik steeds mooier worden en een individuele ontwikkeling krijgen, dat laten ze ook zien: De tekenen van slijtage en verwering vertellen hun eigen verhaal en onderscheiden de voorwerpen als onmiskenbaar eigendom van hun eigenaar. Maar dit kan alleen worden bereikt met het juiste materiaal. Daarom komen materiaal en produktie op de eerste plaats, gevolgd door de vorm - in het geval van Philipp Bree geconcentreerd op de essentie, zo helder en duidelijk dat het nauwelijks opvalt als absoluut goed doordacht.

Europese samenwerking onder een Duits dak.

Plantaardig gelooid natuurlijk leder, linnen van Europees langvezelig vlas en messing beslag zijn de materialen bij uitstek. De details over herkomst en fabrikanten lezen als een wandeling door Europa: het fijne kalfssuède voor de voering en de zakken is gemaakt door een Poolse leerlooierij. De sterkere runderhuid is afkomstig van een Belgische looierij die sinds 1873 gespecialiseerd is in plantaardige looiing, en de ruwe huiden komen uit Scandinavië. Een Toscaans bedrijf produceert de metalen onderdelen, die allemaal van massief messing zijn gemaakt. En het linnen is ook geweven in Toscane. Ten slotte worden de producten vervaardigd door fabrikanten in Tsjechië en Polen, die eveneens over tientallen jaren ervaring beschikken. Zij naaien niet met zomaar garen, maar met een bijzonder scheur- en slijtvast garen uit een oude spinnerij in Breisgau. En de ritsen zijn ook in Duitsland gemaakt.
Philipp Bree haalde ontwerpers uit München, Berlijn en Londen aan boord voor het ontwerp. De enige vereiste: de ontwerpen zijn gebaseerd op identieke materialen en volgen een gemeenschappelijk kleurenconcept zodat alle modellen visueel en haptisch compatibel zijn.

Productinformatie

Artikel nummer 204700

Koeienhuid (dikte 1,6 mm), plantaardig gelooid, herkomst Europa. Gevoerd met kalfssplitleder. Verstelbare schouderriem (dikte 2 mm), breedte 1 cm, lengte 95-130 cm. Een kleine slip zak binnen. Met magneetsluiting in de klep. Kleur zwart. Gemaakt in Polen.
Breedte 12,5 cm, hoogte 17 cm, diepte 3,5 cm. Gewicht 170 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu