Menu

Kleine kookpot email

(Ø 12 cm)
Kleine kookpot email
(Ø 12 cm)
29,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Wie heeft er in mijn pot geroerd?

De grootste trots van kinderen aan het fornuis: zelf in de pan mogen roeren - vooral wanneer het hun eigen pan is waarin een extra portie van hun lievelingsgerecht kookt, suddert of stooft. Deze pan gedraagt zich even goed als een grote pan en is van een zodanige kwaliteit dat ouders er graag zelf iets in klaarmaken. Het is kras- en corrosiebestendig, smaakloos en gemakkelijk schoon te maken. Het is begrijpelijk dat geëmailleerd kookgerei ook in professionele keukens te vinden is.

Ik eet mijn soep toch op

Als kinderen zelf koken of hun ouders helpen in de keuken, eten ze met meer plezier, zo luidt de terechte veronderstelling. Het oorspronkelijke protest ("Ew, spinazie!") ontwikkelt zich veel gemakkelijker tot nieuwsgierigheid naar onbekende gerechten ("Ik hou wel van kerrie!"). Niet te vergeten: Koken met kinderen is niet anders dan koken met professionals. Het maakt niet uit of u een mini-, hobby- of sterrenkok bent: wat u wilt doen slagen, heeft functioneel keukengerei nodig.

Onze selectie van kookgerei dat geschikt is voor kinderen voldoet dan ook aan alle kwaliteitscriteria die wij ook hanteren voor keukengerei voor volwassenen. Potten, borden, pannen en dergelijke zijn geëmailleerd en daardoor krasbestendig en slijtvast. Keukengerei zoals houten lepels en spatels zijn gemaakt van hout en niet van plastic. En de messen, de grootste trots van elke kok, komen met een afgeronde punt van gerenommeerde fabrikanten zoals Robert Herder in Solingen.

Waarschuwing:

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bij oneigenlijk gebruik kunnen scherpgerande delen van de emaillaag loslaten. Risico op verwondingen in de keelstreek.

Let op:

Geschikt voor elektrische kookplaat en keramische kookplaat, alsook voor de oven.

Hint:

Zorg ervoor dat geëmailleerde potten en pannen niet in contact komen met koud water direct na gebruik wanneer ze nog heet zijn. Dit kan de glazuurlaag onder bepaalde omstandigheden beschadigen.

Productinformatie

Artikel nummer 203754

Wit met blauwe vlekken. Een bijpassend deksel wordt bij elk geleverd. Gemaakt van staal; geëmailleerd. Uit Roemenië. Ø 12 cm, hoogte 9,5 cm. Inhoud 600 ml. Gewicht 320 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu