nic - Spiel + Art

Kleine kookpot email

(Ø 12 cm)
nic - Spiel + Art
Kleine kookpot email
(Ø 12 cm)
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Wie heeft er in mijn pot geroerd?

  De grootste trots van kinderen aan het fornuis: zelf in de pot mogen roeren - vooral als het hun eigen pot is waarin een extra portie van hun lievelingsgerecht kookt, pruttelt of stooft. Deze pan gedraagt zich even goed als een grote en is van een zodanige kwaliteit dat ouders er graag zelf iets in klaarmaken. Het is kras- en corrosiebestendig, smaakloos en gemakkelijk te reinigen. Het is begrijpelijk dat geëmailleerd kookgerei ook in professionele keukens te vinden is.

  Ik eet mijn soep toch op

  Als kinderen zelf koken of hun ouders helpen in de keuken, eten ze met meer plezier, zo luidt de gerechtvaardigde veronderstelling. Het oorspronkelijke protest ("Bah, spinazie!") ontwikkelt zich veel gemakkelijker tot nieuwsgierigheid naar onbekende gerechten ("Ik hou wel van kerrie!"). Niet te vergeten: Koken met kinderen is niet anders dan koken met professionals. Het maakt niet uit of je een mini-, hobby- of sterrenkok bent: wat je wilt laten slagen heeft functioneel keukengerei nodig.

  Onze selectie kookgerei voor kinderen voldoet dus aan alle kwaliteitscriteria die wij ook toepassen op keukengerei voor volwassenen. Potten, borden, pannen en dergelijke zijn geëmailleerd en daardoor krasbestendig en slijtvast. Keukengerei zoals houten lepels en spatels zijn van hout en niet van plastic. En de messen, de grootste trots van elke kok, zijn voorzien van een afgeronde punt van gerenommeerde fabrikanten als Robert Herder uit Solingen.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bij onjuist gebruik kunnen scherpe delen van de emaillaag loslaten. Kans op letsel in de keelstreek.

  Let op:

  Geschikt voor elektrische kookplaat en keramische kookplaat en voor de oven.

  Hint:

  Zorg ervoor dat geëmailleerde potten en pannen niet direct na gebruik in contact komen met koud water als ze nog heet zijn. Dit kan onder bepaalde omstandigheden de glazuurlaag beschadigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203754

   Wit met blauwe vlekken. Bij elk exemplaar wordt een bijpassend deksel geleverd. Van staal. Geëmailleerd. Uit Roemenië. Ø 12 cm, hoogte 9,5 cm. Volume 600 ml. Gewicht 320 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen