Menu

Klar Scheerzeep Navulling

Sandelhout
Klar Scheerzeep Navulling
Sandelhout
24,90 €Basisprijs: 226,36 €/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf eind oktober, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Met de pittige geur van sandelhout.

Klar Scheerzeepn voor het bijvullen.

Precies even groot als het aluminium potje van de Klar Scheerzeepn en identiek van samenstelling: De supervette scheerzeep (pH-waarde 10,5) is op basis van kokosnoot- en olijfolie. Wanneer het wordt opgeklopt, ontwikkelt het een zeer fijn, romig schuim met een sterk zwellend effect. Na het scheren neutraliseert een goede adstringerende aftershave, bijvoorbeeld die van Klar, de huid.

<br />Klar zepen


In 1840 opende Philipp Klar een zeepfabriek met aangrenzende winkel in de Hauptstraße van Heidelberg. Dit legde de basis voor de zeep traditie die vandaag de dag nog steeds zorgvuldig gecultiveerd wordt. "Beim Klar", zoals de medewerkers het bedrijf liefkozend noemen, gebruikt nog steeds hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De zepen krijgen hun geur door toevoeging van parfums of essentiële oliën. En zelfs vandaag de dag worden in de fabriek nog traditionele processen en recepten gebruikt. Het resultaat is zepen van een kwaliteit die tot op heden onbetwist is gebleven.

Productinformatie

Artikel nummer 22172

Voor het bijvullen van de aluminiumkroes van de Klar Scheerzeep. Gemaakt in Heidelberg.
110-g-Stück
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu