Menu

Klar Scheerzeep Actieve kool

Klar Scheerzeep Actieve kool
27,90 €Basisprijs: 253,64 €/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
momenteel niet beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Zachte reiniging tijdens het scheren. Met actieve kool

Deze scheerzeep kan meer dan scheren: Naast zuiver plantaardige ingrediënten zoals kokos- en palmolie bevat het actieve houtskool, waaraan het niet alleen zijn donkere kleur ontleent, maar ook zorgt voor een zachte en grondige reiniging van de gezichtshuid. Door zijn poreuze oppervlak is actieve kool in staat vuildeeltjes en talg goed te binden en af te voeren - vooral de vette en smetgevoelige huid profiteert hiervan. Omdat het vrij is van parfum en geurstoffen, is het ook geschikt voor de gevoelige huid.
Bovendien heeft de supervette scheerzeep (pH-waarde 10,5) de kwaliteiten die u van Klar gewend bent: Het ontwikkelt een uitzonderlijk fijn, romig schuim, heeft een sterk zwellend effect en maakt zo een diepe, zachte en voorzichtige scheerbeurt mogelijk. Het wordt vervaardigd in het hoofdkantoor van de onderneming in Heidelberg.

<br />Klar zepen


In 1840 opende Philipp Klar een zeepfabriek met aangrenzende winkel in de Hauptstraße van Heidelberg. Dit legde de basis voor de zeep traditie die vandaag de dag nog steeds zorgvuldig gecultiveerd wordt. "Beim Klar", zoals de medewerkers het bedrijf liefkozend noemen, gebruikt nog steeds hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De zepen krijgen hun geur door toevoeging van parfums of essentiële oliën. En zelfs vandaag de dag worden in de fabriek nog traditionele processen en recepten gebruikt. Het resultaat is zepen van een kwaliteit die tot op heden onbetwist is gebleven.

Productinformatie

Artikel nummer 204058

110 g stuk in aluminium reispotje
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu