Manufactum

Kistbank Oude Nikolaischool

Manufactum
Kistbank Oude Nikolaischool
  € 1.599,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken

  Algemene informatie

  Deze kistbank biedt veel bergruimte in drie vakken onder de uitklapbare zitting. Het was oorspronkelijk bedoeld als halmeubilair, maar de praktijk heeft uitgewezen dat het ook in andere kamers nuttig kan zijn. De stoelenmakers van Rabenau bouwen de praktische kistbank naar een ontwerp van Manufactum in de stijl van de "Oude Nikolai-school".

  Hal meubels. Dringend nodig en moeilijk te krijgen.

  Met uitzondering van de kapstok, die in verschillende min of meer geschikte uitvoeringen verkrijgbaar is, leidt het gangmeubilair een schimmig bestaan, wat rechtstreeks verband houdt met de geringe aandacht voor de gang zelf, die slechts als doorgang wordt beschouwd. Toch heeft de gang als interface tussen de privé "binnenkant" en de publieke "buitenkant" ondertussen taken op zich genomen die veel verder gaan dan het opbergen van jas, hoed en aktetas. Tegenwoordig heb je dus verschillende planken nodig om alle dingen die je onderweg niet mag vergeten snel bij de hand te hebben. Samen met de stoelenmakers van Rabenau hebben we daarover nagedacht en een aantal halmeubels gemaakt. Het resultaat van deze inspanningen ziet u hier - klassieke meubels in de vorm en uitvoering van de beproefde Nikolai stijl.

  Productinformatie

  Artikel nummer 84413

   Klapbank met veel bergruimte in drie vakken (hoogte 15,5 cm, breedte tweemaal 34,5 cm en eenmaal 15 cm, diepte 37,5 cm). Frame en stoelframe van massief beukenhout, gebeitst en blank gelakt. Basis en vullingen beuken multiplex. Bekleding koeienhuid zwart, vastgezet met siernagels, vulling bekleding watten. Hoogte 94 cm, breedte 96 cm, diepte 49 cm. Zithoogte 48 cm. Gewicht 17 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten