Menu

Kistbank Eikenhout

Kistbank Eikenhout
Nieuw
Kistbank Eikenhout
999,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering per expediteur in 2-3 maanden

Algemene informatie

Zitmeubelen met opbergruimte. De borstbank

De kistbank is een zeldzame soort geworden. Ten onrechte, want het combineert de functionaliteiten van opbergen en erop zitten in één meubel, waardoor het goed staat in de hal en garderobe, maar ook in de slaapkamer of kleedkamer. Hier is er zo een, in alle delen gemaakt van massief, geolied eikenhout en met een duidelijke vorm, die beslist nauw aansluit bij de traditie van de Shaker-meubelen. Het tweedelige deksel wordt geopend door middel van een lus van plantaardig gelooid, ongeverfd leder en klikt vast aan het achtereinde. De bergruimte, die eveneens in twee delen is verdeeld, wordt geventileerd door openingen bij de verbinding tussen het onderstel en de poten en bij de uitsparing die in het deksel is gefreesd - wat handig is wanneer bijvoorbeeld schoenen of textiel in de kistbank worden opgeborgen.

Vorm en verfijn. Deens design

Form & Refine is een Deens designlabel dat in 2018 is opgericht door Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen en Lasse Lund Lauridsen. Het volgt op voorbeeldige wijze de Scandinavische ontwerptraditie en zet deze tegelijkertijd voort. Centraal staat de harmonieuze combinatie van esthetiek, functie en materiaal. De ontwerpen zijn helder en ingetogen, functie leidt tot vorm en de pure materialen, die hun oorspronkelijke visuele details en vormen mogen behouden, worden met perfect vakmanschap verwerkt. Dit gebeurt altijd in de landen van oorsprong van de materialen, wat de transportwegen verkort en tegelijk de plaatselijke ambachtscultuur ondersteunt.

Productinformatie

Artikel nummer 202775

Eikenhout (oorsprong Bosnië en Herzegovina) geolied, messing scharnier, lederen lus, plantaardig gelooid. Zitting 111,5 × 33,5 cm, zithoogte 45 cm. Hoogte 45 cm, breedte 111,5 cm, diepte 35 cm. Gewicht 20,4 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu