Menu

Katoenen uniseks muts

Donkerblauw
Katoenen uniseks muts Donkerblauw
Nieuw
Katoenen uniseks muts
Donkerblauw
Donkerblauw
47,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Klassieke vorm. Gemaakt van biologisch katoen

De vorm van een klassieke werkpet, zoals die vroeger in talloze fabrieken werd gedragen. Vetra heeft het historische model overgenomen voor dit eigentijdse uniseks model. Het gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

Werkkleding van de hoogste kwaliteit. Vetra

Parijs in de jaren twintig. De jonge Edouard Beerens trouwt en krijgt als huwelijksgeschenk de schorten- en overallswerkplaats van zijn moeder in het hart van de stad. Op basis hiervan begon hij in 1927 zijn eigen label, Vetra, waarvoor hij een complete collectie werkkleding voor mannen ontwierp. Als naam koos hij de verkorte vorm voor "Vêtements de travail" (werkkleding). Zijn succes dwong hem al snel tot uitbreiding, reden waarom het hele bedrijf in 1930 eerst naar de Hauts-de-France in het noorden van het land verhuisde en vervolgens overal in Frankrijk nieuwe filialen opende. Vetra -Werkkleding wordt al tientallen jaren verkocht via gespecialiseerde winkels en aan industriële bedrijven. Het genoot zo'n uitstekende reputatie dat het na de stakingen van 1968 voor sommige vakbonden zelfs het voorwerp van collectieve onderhandelingen werd.

De mode-industrie is echter al lang op de hoogte van het bedrijf. Momenteel wordt het bedrijf geleid door Richard en Edouard Beerens, de achterkleinkinderen van de oprichter. Zij bewaren het erfgoed van het verleden, verkennen het met zin voor ontdekking en ontwikkelen daaruit, met stijl en zin voor detail, kledingstukken voor dagelijks gebruik waarvan de vorm volledig is afgeleid van hun functie.

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 207219

100% katoen. Gemaakt in Frankrijk.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu