Menu

Katoenen tak vilt

Nieuw
Katoenen tak vilt
€ 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Arrangement met natuurlijke flair

De echte katoenplant dankt zijn centrale belang als cultuurplant aan zijn volumineuze plukjes zaadharen. En het is al lang geen insider-tip meer onder katoenboeren dat de rijpe zaaddozen perfect bijdragen tot de uitstraling van tak- en bloemstukken. Hun natuurlijke grootte, in combinatie met de discrete kleuring, houdt hen op de achtergrond als een ondersteunend element waartegen de vormen en kleuren van verdere knoppen en bloemen zich des te beter kunnen ontplooien. Wie van minimalistisch houdt, plaatst de takken als solitairen in de vaas of verfraait er de geschenkverpakking mee.

Bovendien bieden deze met de hand van scheerwol uit Nieuw-Zeeland vervilte katoentakken het voordeel dat zij aanzienlijk langer meegaan dan hun natuurlijk gegroeide neven. Zo kunt u de gevilte katoenen takken gebruiken om uw lenteboeket jaar na jaar te herschikken.

Redelijk gecombineerd. Én Gry & Sif

Tijdens haar rondreis door Nepal werd de Deen Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en hartelijkheid van de bewoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe bedreven en vakkundig Nepalese vrouwen wol tot voorwerpen vervilten. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en Nepalees handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

Sinds 2000 produceert de onderneming Én Gry & Sif in Nepal diverse producten van wolvilt. Gry Staunstrup zorgt voor de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijk zorgeloos en vrolijk; de produkten worden door Nepalese vrouwen op traditionele ambachtelijke wijze gemaakt. Én Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk exemplaar is uniek en met de hand gemaakt.

Let op:

Bepaalde productiestappen worden met de hand uitgevoerd. Lichte afwijkingen in grootte en kleur kunnen daarom voorkomen.

Productinformatie

Artikel nummer 207573

100% scheerwol (oorsprong Nieuw-Zeeland). Staaldraad, omwikkeld met scheerwol. Tak met 8 vruchtkapsels, elk Ø 5 cm. Totale lengte 60 cm, breedte 30 cm. Gewicht 90 g. Levering zonder vaas en decoratie.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu