Menu

Kartonnen doos, piepklein.

Zwart
Kartonnen doos, piepklein.
Zwart
  Zwart
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Karton. Veel koffers. Weinig geld

  Hier komt karton in een van zijn klassieke toepassingsvormen, namelijk als koffer. Deze serieuze koffers worden al meer dan 80 jaar gemaakt door een Tsjechische fabrikant; ze zijn overtuigend stabiel en vallen op door hun details: Hoeken en randen zijn uit het karton gebogen, de geplaatste zijpanelen zijn geklonken; de hoeken zijn aan de buitenkant verstevigd met plaatstaal, evenals de randen; houten latten aan de buitenkant en, in de grotere versie, massieve houten latten aan de binnenkant zorgen voor stabiliteit. Sloten (afsluitbaar op de twee grotere koffers), beslag en handvat zijn eveneens van plaatstaal; binnenin zijn de koffers gelamineerd met papier.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79453

   Zonder houten latten. Gemaakt in Tsjechië. Breedte 22 cm, hoogte 24,5 cm, diepte 13,5 cm. Gewicht 540 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu