Menu
Nestler

Kartonnen bal Kerstmis Set van 2

Nestler
Kartonnen bal Kerstmis Set van 2
  € 9,90
  € 3,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  De klassieke motieven van de kerstman en de sneeuwpop versieren elk de voorkant van deze kartonnen ballen om te vullen. De helften van een bal worden gewoon op elkaar gelegd om de inhoud veilig te houden. Net als matroesjka's kunnen de twee kartonnen ballen ook in elkaar worden genest voor ruimtebesparende opslag of als verrassend dubbel cadeau. En last but not least zijn ze dankzij hun hangertjes een decoratief kerstboom- en kamerornament - bij voorkeur ongevuld.

  Nestler. Ze kennen de weg in het karton.

  Kartonnen eieren en ballen zijn het traditionele product van Nestler, een familiebedrijf dat in 1894 in Ehrenfriedersdorf, Saksen, werd opgericht. Zelfs de gedwongen onteigening van het bedrijf ten tijde van de DDR bracht Nestler niet van zijn stuk; sinds de hereniging is het bedrijf weer in familiehanden. Veel stappen in het (onverwacht) complexe fabricageproces worden zorgvuldig met de hand uitgevoerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203456

   In een set van 2. Karton, gedrukt in kleur.
   Kerstman-motief, Ø ca. 10 cm, gewicht 40 g. Sneeuwman-motief, Ø ca. 8 cm, gewicht 30 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen