Menu

Kandelaar Beeswax

Ivoor
Kandelaar Beeswax
Ivoor
4,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Licht en geur

Deze bijenwaskaarsen geven een feestelijke gloed wanneer het lichaam van de kaars - van binnenuit verlicht door de vlam - afwisselend doorschijnend en ondoorzichtig is om de structuur van de met de hand gekneedde kaarsen te onthullen. De kaarsen worden met de hand gemaakt van zuivere bijenwas, zonder enige toevoeging, in een werkplaats in Münsterland en verspreiden de fijne, karakteristieke bijenwasgeur.

Volledig natuurlijk. Bijenwas

Natuurlijke bijenwas dankt zijn karakteristieke, zonnig-warme geur aan de honing die in de raat is opgeslagen, en zijn kleur aan het caroteen van de opgeslagen stuifmeeloliën. In de lucht verzwakt de geur op het wasoppervlak een beetje met de tijd, maar ontvouwt zijn volle intensiteit weer bij de vlam. Ook de witachtige laag die zich door oxidatie op het oppervlak van de bijenwas kan vormen, is een teken van het onvervalste natuurlijke materiaal. U kunt vervalsing met (bijen)was dus herkennen aan het feit dat de was sterk blijft ruiken en altijd dezelfde gele kleur heeft, ook als hij lange tijd open wordt bewaard.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 75426

100% bijenwas. Hoogte 19 cm, Ø 2 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu