Menu

Kaarthouder messing

Kaarthouder messing
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Mooi en nuttig. Messing kaarthoes

  Met zijn afgeronde hoeken is hij gemakkelijker op te bergen en terug te vinden, vooral in krappe zakken, en is hij bijzonder geschikt voor overhemden, broeken en jasjes. Het deksel en de bodem van de koffer zijn verbonden door een staafscharnier.

  De kaarthoes wordt vervaardigd door Tsubota Pearl, een metaalverwerkend bedrijf in Tokio dat zich sinds 1952 toelegt op de behoeften van de ambitieuze roker - en dat doet met hoge normen en hoogwaardige resultaten. Naast aanstekers, sigarettendoosjes en asbakken produceert Tsubota Pearl sinds enkele jaren ook artikelen die hun functie vervullen voor niet-rokers.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69186

   Geschikt voor kaarten tot 62 × 94 mm. Messing, wit gebronsd en gesatineerd. Met een glazen spiegel in het binnenste deksel. Gemaakt in Japan. Hoogte 1 cm, breedte 9,5 cm, diepte 6,5 cm. Gewicht 90 g. Levering zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu