Menu

Jasper Stoel 980 gestoffeerd

Jasper Stoel 980 gestoffeerd
  € 2.200,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering per expediteur in 2-3 weken

  Algemene informatie

  Uit de VS. De Jasper voorzitter.

  Jasper Seating Company, Inc. werd in 1929 opgericht in het zuiden van Indiana, een gebied waar Duitse meubelmakers zich in de 19e eeuw vestigden vanwege de overvloed aan bossen, waardoor het centrum van de ambachtelijke meubelmakerij in de VS ontstond. Jasper onderhoudt zijn eigen werkende bos, zijn eigen zagerij en is trots op zijn houtstoom buigtechnologie. Het bekendste model is de 980 stoel, een imposante fauteuil met een schommelmechanisme. De rugleuning, stutten, armleuningen en zitting zijn indrukwekkend anatomisch gemodelleerd. Daarbij wordt het hout tot het uiterste belast, vooral bij de rugleuning - wat bijna onvermijdelijk leidt tot het ontstaan van scheuren of verbindingen daar, maar dit doet geen merkbare afbreuk aan het zitcomfort of de duurzaamheid van de stoel. Het Amerikaanse rechtssysteem heeft zijn ontzagwekkende effect benut: rechters en juryleden nemen er traditioneel in plaats. Bovendien zijn Jasper Chairs ook zo gewoon in Amerikaanse bibliotheken dat ze in de VS vaak "library chairs" worden genoemd.

  Goed gestoffeerd.

  Als u het comfort tot het uiterste wilt drijven, kies dan voor de Jasper Chair in deze gestoffeerde vorm. Het vaste zitkussen loopt door over de voorrand, zodat het niet in het been "snijdt". De bekleding is bekleed met chroomgelooide, zwartgeverfde koeienhuid.

  Productinformatie

  Artikel nummer 86613

   Met schommelmechanisme en vast gemonteerd, gestoffeerd zitkussen bekleed met chroomgelooide, zwart doorgeverfde koeienhuid. Frame gemaakt van massief, braungebeitst, blank gelakt eikenhout (herkomst USA). Zithoogte 42-50 cm, zitting B (voorkant) 50 cm × D 40 cm. Staand oppervlak ca. 79 cm Ø. Totale hoogte 81-89 cm. Gewicht 21 kg. Max. belasting 135 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu