Menu

Japanse slijpsteen

Japanse slijpsteen
104,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Mesonderhoud met slijpsteen en aanzetstaal.

Water slijpstenen leveren uitstekende slijpresultaten. Deze is keramisch gebonden, dus harder dan soortgelijke met hars gebonden stenen en minder onderhevig aan slijtage. Het hardere oppervlak slijt minder tijdens het gebruik en wordt dus niet zo snel hol. Vóór gebruik moeten de stenen worden bewaterd; het water koelt de tere lemmeten van de keukenmessen af en zorgt ervoor dat ze minder schuren.

Productinformatie

Artikel nummer 44698

Korrel 1.200 voor het naslijpen van messen of het wegslijpen van kleine inkepingen, korrel 4.000 voor het fijnhonen en polijsten.
18 x 5,5 x 2,5 cm. Gewicht 520 g. Bij elke wetsteen is een gebruiksaanwijzing gevoegd.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu