Menu

Japanse Handdoek Wafelstructuur

Douche handdoek
Japanse Handdoek Wafelstructuur
Douche handdoek
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Handdoeken. Wafelstructuur geverfd met houtskool

  Deze handdoeken, die in twee opzichten functioneel zijn, zijn afkomstig van de Japanse textielfabrikant Murakami Pile. Ten eerste zijn ze geweven in een weefsel dat lijkt op wafelpiqué - net als dat laatste biedt de reliëfachtige structuur een groot oppervlak zodat de handdoek snel droogt. Het heeft ook een licht masserend effect bij het drogen. In tegenstelling tot wafelpiqué heeft de wafelstructuur van de speciaal voor ons gemaakte handdoeken een hogere draaddichtheid, dus een nog groter oppervlak en is visueel wat levendiger. Ten tweede - en ongebruikelijk voor Europese drooggewoonten - worden tijdens het spinnen koolstofdeeltjes toegevoegd aan de proportionele viscosevezels (14%). Dit geeft de stof zijn grijs-wit gevlekte tint. Naast de kleuring heeft de houtskool een uiterst praktisch effect: het absorbeert geurtjes - een ideale eigenschap die deze handdoeken voorbestemt voor gebruik in de badkamer. Na het wassen is de houtskool weer actief. Met een materiaalgewicht van 254 g/m² zijn de handdoeken vrij licht en zeer praktisch, bijvoorbeeld in de zomer of op reis. De katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 45295

   86% katoen en 14% viscose. Oorsprong India. Basisgewicht 254 g/m². Garengetal Nm 20, Nm 40/2 en Nm 30/2 (viscosevezel). Machinewasbaar tot 40 °C. Geschikt voor de wasdroger. De viscosevezel is met koolstof geverfd, de koolstof is na het wassen weer actief. Gemaakt in Japan.
   Douchehanddoek: 55 × 115 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen