Menu

Japanse Handdoek Wafel Structuur

Gastendoekje
Nieuw
Japanse Handdoek Wafel Structuur
Gastendoekje
14,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf eind november, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Handdoeken. Wafelstructuur geverfd met houtskool

Deze handdoeken, die in twee opzichten functioneel zijn, zijn afkomstig van de Japanse textielfabrikant Murakami Pile. Enerzijds zijn ze geweven in een weefsel dat lijkt op wafelpiqué - net als dat laatste biedt de reliëfachtige structuur een groot oppervlak, zodat de handdoek snel droogt. Het heeft ook een licht masserend effect bij het drogen. In tegenstelling tot wafelpiqué heeft de wafelstructuur van de speciaal voor ons vervaardigde handdoeken een hogere draaddichtheid, dus een nog groter oppervlak en is visueel iets levendiger.
Ten tweede - en dit is ongebruikelijk voor de Europese drooggewoonten - worden tijdens het spinnen koolstofdeeltjes toegevoegd aan de evenredige viscosevezels (14%). Dit geeft de stof zijn grijs-witte gevlekte tint. Naast de kleuring heeft het houtskool ook een uiterst praktisch effect: het absorbeert geurtjes - een ideale eigenschap die deze handdoeken voorbestemt voor gebruik in de badkamer. Na het wassen is de houtskool weer actief. Met een materiaalgewicht van 254 g/m² zijn de handdoeken vrij licht en zeer praktisch, bijvoorbeeld in de zomer of op reis. Het katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

Productinformatie

Artikel nummer 45293

86% katoen en 14% viscose. Oorsprong India. Basisgewicht 254 g/m². Aantal garen Nm 20, Nm 40/2 en Nm 30/2 (viscosevezel). Machinewasbaar tot 40 °C. Geschikt voor droogtrommel. De viscosevezel is met koolstof geverfd, de koolstof is na het wassen weer actief. Gemaakt in Japan.
Gastendoek: 32 × 32 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu