Menu

Houten wasrek

Houten wasrek
  € 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Ons waspaard: droogmolen en droger in één.

  Uitgeklapt is dit droogrek met zijn compacte afmetingen bijzonder geschikt om veel wasgoed (ongeveer een machinelading) in een kleine ruimte te bewaren. Opgevouwen is hij nog kleiner, dus als hij niet wordt gebruikt, kan hij gemakkelijk worden opgeborgen. We laten het maken in een meubelmakerij in Lüneburg; met verwisselbare palen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 75747

   Wasrek met frame van knotty pine, spijlen van beukenhout. Uitgevouwen hoogte 137 cm, breedte 87 cm, diepte 55 cm, opgevouwen hoogte 70 cm, diepte 11 cm. Gewicht 3,4 kg. Levering zonder decoratie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu