Menu

Houten bouwstenen Follies

Houten bouwstenen Follies
  € 31,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  FOLLIES is een spannend behendigheidsspel voor jong en oud, voor één of meer spelers. Achttien houten wiggen van verschillende grootte met gegroefde oppervlakken moeten op elkaar worden gestapeld. Het doel: de grenzen van het evenwicht verleggen. En: de toren niet naar beneden halen. Twee spelers proberen om de beurt hun stenen zo te plaatsen dat het voor de tegenstander zo moeilijk mogelijk is om nog een steen te plaatsen. De winnaar is de speler die als laatste een steen kan plaatsen zonder de toren naar beneden te halen. Wat betekent 'follies'? De term 'follies' verwijst naar sculpturale torengebouwen die veel voorkwamen in Engelse parken in de 18e eeuw. Deze bouwwerken hadden geen enkele functie, maar vermaakten alleen de toeschouwer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211704

   Afmetingen: B 37 × D 7 × H 4,5 cmGewicht: 680 gMateriaal: Beuken, onbehandeld (Herkomst: Oostenrijk)Ontwerp : Christian Lessing
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen