Menu
Herrnhuter Sterne

Herrnhut Ster 40 cm

Geel
Herrnhuter Sterne
Herrnhut Ster 40 cm
Geel
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Een succesverhaal. Graag verteld, telkens weer

  De beroemde adventster van de Moravische Kerk, met zijn indrukwekkende 25 stralen, is al vele jaren in ons assortiment en blijft erg in trek - een reden te meer om hem aan te bieden in een iets kleinere versie met een diameter van 40 cm. Net als zijn grote broer kan deze kleinere ster schitteren met behulp van een lamp van maximaal 40 watt, maar ook onverlicht draagt hij bij tot een sfeervolle ambiance.

  De ster wordt vervaardigd door Herrnhuter Sterne GmbH - voorheen de "Herrnhuter Brüdergemeine", een religieuze gemeenschap van Moravische immigranten die zich vernoemde naar de Oost-Saksische gemeenschap van Herrnhut die in 1722 door haar leden werd gesticht. Hun invloed op het christelijke leven in Duitsland was aanzienlijk: de ook nu nog in Saksen en Hessen wijdverbreide gewoonte om op de eerste zondag van de advent in familiekring een grote ster te verzamelen, waarvan het licht tot Kerstmis schijnt, gaat ook op hen terug.

  Apart: de juiste bedrading

  De ster is altijd een "goed ding" geweest in onze betekenis van het woord, en we hebben zelfs één detail kunnen verbeteren: De elektrificatie van de Herrnhuter Sterne gebeurt via een met textiel beklede kabel. U kunt de elektrificatie voor gebruik binnenshuis apart bestellen; deze past zowel op de grote als op de kleine sterren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203459

   Van papier. Ø 40 cm. Gewicht 110 g. Montagebeugels, twee reserveprikken en een extra ophangstang zijn inbegrepen. Gedetailleerde montage-instructies zijn bijgevoegd. Zonder elektrificatie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen