Herrnhuter Sterne

Herrnhut Ster 13 cm

Geel
Herrnhuter Sterne
Herrnhut Ster 13 cm
Geel
  Geel
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Een succesverhaal. Steeds weer met plezier verteld

  De beroemde adventster van de Moravische Kerk, indrukwekkend met 25 stralen, is al vele jaren in ons assortiment en geniet een ononderbroken populariteit - een reden te meer om hem aan te bieden in een kleine versie met een diameter van 13 cm. De kleine ster is al gemonteerd. Met behulp van de meegeleverde LED-lamp kan hij sfeervol schijnen, maar ook onverlicht draagt hij bij aan een feestelijke sfeer.

  De ster wordt vervaardigd door Herrnhuter Sterne GmbH - voorheen de "Herrnhuter Brüdergemeine", een religieuze gemeenschap van Moravische immigranten die zich vernoemde naar de Oost-Saksische gemeenschap van Herrnhut die in 1722 door haar leden werd gesticht. Hun invloed op het christelijke leven in Duitsland was aanzienlijk: de ook nu nog in Saksen en Hessen wijdverbreide gewoonte om op de eerste zondag van de advent in familiekring een grote ster te verzamelen, waarvan het licht tot Kerstmis schijnt, gaat ook op hen terug.

  Apart: de juiste bedrading

  De ster is altijd al een "goed ding" geweest in onze betekenis van het woord - en met de juiste voedingseenheid "schittert" hij nog een beetje meer. U kunt de binnenvoeding apart bestellen; deze is speciaal ontworpen voor de 13 cm ster.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 204802

   Gemaakt van kunststof. Ø 13 cm. Gewicht 70 g. Afdekkap, fitting E10, kabel (lengte ca. 3 m) en een LED-lamp (6,3 V/0,1 A/warm wit) zijn bij de levering inbegrepen. Alleen voor gebruik binnenshuis. Voorgemonteerd geleverd, zonder voedingseenheid en USB-adapter.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen