Menu

Herrnhut Star Outdoor 40 cm

Geel
Nieuw
Herrnhut Star Outdoor 40 cm
Geel
€ 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een succesverhaal. Graag verteld, telkens weer.

De beroemde adventsster van de Moravische kerk, met zijn indrukwekkende 25 stralen, is al vele jaren in ons assortiment en vindt nog steeds gretig aftrek - een reden te meer om hem ook in een iets kleinere versie met een diameter van 40 cm voor gebruik buitenshuis aan te bieden. Net als zijn grote broer kan deze kleinere ster schitteren met behulp van een gloeilamp van maximaal 40 watt, maar hij draagt ook bij tot een sfeervolle ambiance wanneer hij niet wordt verlicht.

De ster wordt vervaardigd door Herrnhuter Sterne GmbH - voorheen de "Herrnhuter Brüdergemeine", een religieuze gemeenschap van Moravische immigranten die zich noemde naar de Oost-Saksische gemeenschap van Herrnhut die in 1722 door haar leden werd gesticht. Hun invloed op het christelijke leven in Duitsland was aanzienlijk: ook de tot op heden in Saksen en Hessen wijd verbreide gewoonte om op de eerste adventszondag in familiekring een grote ster bijeen te brengen, waarvan het licht tot Kerstmis blijft schijnen, gaat op hen terug.

Afzonderlijk: Bedrading in bijpassende kleur

De ster is altijd al een "goede zaak" geweest in onze zin - en met de juiste elektrificatie "schittert" hij nog een beetje meer. U kunt de buitenbekleding apart bestellen; deze past zowel op de grote als op de kleine ster. Let er bij het bestellen van de elektrificatie voor de buitenruimte op dat u de kleur kiest die bij de ster past, want de laatste sterpunt wordt ook bij de kabel geleverd - als een verbindingsstuk, zeg maar.

Productinformatie

Artikel nummer 203461

Voor gebruik buitenshuis, dus gemaakt van kunststof. Ø 40 cm, gewicht 340 g. Bevestigingsbeugels, een extra afdekkap en gedetailleerde montage-instructies worden meegeleverd. Zonder elektrificatie.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu